28. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

NK Kutjevo povijesnim uspjehom okončalo sezonu, Graševina prvak

Nogometaši ispod Prve HNL završili su svoja natjecanja prije vremena. Vremena je sve manje, bliži se ljeto pa je IO HNS-a odlučio da će samo profesionalci iz Prve HNL nastaviti tamo gdje su stali, a svi ostali mogu na produženi godišnji odmor.

Tako će nogometaši Kutjeva svoju debitantsku sezonu u Trećoj HNL završiti na visokom petom mjestu te upisati u svoje povijesne knjige da vjerojatno niti jedan debitant nije imao tako dobre rezultate u premijernoj sezoni i na kraju i prekrasan plasman.

S druge strane nogometaši Graševine su se okitili naslovom prvaka Druge ŽNL te ostvarili pravo plasmana u Prvu ŽNL što su u potpunosti zaslužili i pokazali da u ovome trenutku nemaju konkurencije i da su dobrano prerasli ovaj rang natjecanja.

Ovčare će imati vremena malo se bolje presložiti jer dolazi ljetni prijelazni rok u kojemu igrači imaju slobodu prelaska bez dozvole kluba. Nogometašima Kutjeva ostaje još nastavak natjecanja u kupu koji će se vjerojatno odraditi tijekom srpnja gostovanjem u Trenkovu.

Foto Mirko Cenbauer