29. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Graševina svladala NK Omladinac s 8:0, Zeleni odnijeli bodove rezultatom 3:2


U 10. kolu 3. HNL Istok igrači NK Kutjevo na domaćem terenu slavili su protiv NK Sloga iz Nove Gradiške rezultatom 3:2. Iako vremenske prilike nisu išle na ruku, na tribinama SRC Kutjevo okupio se lijep broj gledatelja koji su mogli vidjeti utakmicu punu prigoda te na kraju i pet pogodaka.

Zeleni su od samoga početka zagospodarili terenom i u 23. minuti majstorskim pogotkom Ivana Jakeševića dolaze do vodstva. Samo četiri minute kasnije ispred gostujućeg gola najbolje se snalazi Mario Majstorović i udvostručuje vodstvo. Nakon drugog pogotka činilo se da će Zeleni do rutinske pobjede, ali gosti se brzo vraćaju u igru i u 30. minuti smanjuju na 2:1. Da bi ipak domaći otišli na odmor s dva gola prednosti, pobrinuo se Filip Nemec koji snažnim udarcem pogađa gostujuću mrežu u zadnjoj minuti prvog dijela.

U drugo poluvrijeme obje ekipe krenule su otvorenog garda, redale su se prigode, većinom pred gostujućim vratima, ali Zelenima se opet pojavila stara boljka – realizacija. Ono što nije uspjelo domaćinu, gostu je i sredinom drugog dijela uspijevaju smanjiti rezultat. Nakon toliko neiskorištenih prigoda, vidjelo se da se u Zelene uvukla određena nesigurnost, ali do kraja su uspjeli sačuvati prednost i osvojiti važne bodove.

S ova tri boda zeleni su se učvrstili u sredini tablice i nakon 10 kola zauzimaju osmo mjesto s 14 bodova.

Piše: Ante Budimir, kapetan NK Kutjevo


HNK Graševina odnijela je pobjedu s rezultatom 8:0. Golove su zabili Josip Pavić (2x), Patrik Šaur (2x), Branko Šaur (2x), Filip Jakobović i Deni Pavić: “Po mokrom terenu te kišovitom i hladnom vremenu, danas smo odigrali vrhunsku utakmicu i iskoristili većinu svojih šansi. Iako je rezultat visok, gostima čestitamo na korektnom ponašanju tijekom cijele utakmice te im želimo sreću u nastavku prvenstva. Idući vikend gostujemo u Kuzmici”, napisali su iz kluba na facebook stranici.