28. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Kreću upisi u školu rukometa Rukometnog kluba Kutjevo

Rukomet

Nakon dugo očekivanog početka rada škole rukometa, 15. lipnja kreću upisi za djecu od 8 – 14 godina. Treninzi će se održavati odvojeno za djevojčice i dječake: za djevojčice ponedjeljkom i srijedom od 18:45, a za dječake utorkom i petkom u istom terminu. Inicijatorica cijele priče je Ana Marković koja je dala svoj komentar na pokretanje škole rukometa i poslala poruke roditeljima i djeci:

“Svakako nas veseli ponovno pokretanje rukometnog kluba. Imamo dobru ekipu za rad na čelu sa Emanuelom Bajić, mag. kineziologije. Imamo puno planova koje ćemo, nadam se, i ostvariti, jer smo dobili velikodušnu pomoć Grada Kutjeva. Najbitnije je sada motivirati djecu da se odazovu u što većem broju. Očekujemo i roditelje da se uključe i sudjeluju jer svakako trebaju biti primjer svojoj djeci. Neka im ne bude teško doći, navijati i biti nam pri ruci, jer planiramo dosta terenskog rada. U okolici nemamo puno rukometnih klubova i treba nam dosta vremena dok pripremimo ekipu za natjecanje, ali zato možemo popuniti drugim aktivnostima kroz koje će steći kondiciju i družiti se u svakom slučaju. Djeca kroz sport nauče kako koračati i kroz život. Stvaraju se velika prijateljstva, želja za pobjedom, solidarnost… Priuštimo našoj djeci zdrav duh i zdravo tijelo.”

Odazovite se u što većem broju i potaknite svoju djecu na fizičku aktivnost.

Prošlogodišnji razgovor s Anom Marković o ideji pokretanja škole i uspjesima kutjevačkih rukometašica pročitajte na poveznici: Rukomet se vraća u Kutjevo.