28. travnja 2024.

Kutjevački.hr

INFORMATIVNI PORTAL GRADA KUTJEVA

Graševina u polufinalu nakon uvjerljive pobjede

HNK Graševina iz Vetova je u polufinalu natjecanja za izbor najgrba u organizaciji slavonskobaranjskog sportskog portala Sportalo.hr, a svoj je plasman među 4 najistaknutija grba ostvarila na impresivan način. I dok se igrači kluba pomalo pripremaju za nastavak natjecanja u Prvoj ŽNL PSŽ navijači su pokazali da su u rangu Prve HNL jer su do sada iskazali silan trud i doveli svoj grb među odabrane.

U četvrtfinalu je svladan Gibarac iz Čepinskih Martinaca koji je na kraju imao dvostruko manje glasova, a Graševina je još jednom pokazala da ima iznimnu praćenost i da je njen grb doista jedan od najljepših u RH te još jednom probila granicu od 1000 glasova. Za finale će trebati vjerojatno i više jer su u konkurenciji ostali grbovi koji također imaju lijepu vojsku glasača iza sebe.

Osim Graševina za finale će se boriti Mitnica iz Vukovara koja je također s preko 1000 glasova svladala Hrvatski Sokol iz Mirkovaca, zatim Zrinski iz Tordinaca koji je bio blizu 1000 glasova i u velikoj borbi slavio nad jedinim nenogometnim grbom – onim RK Županja te na kraju i  grb Ratar iz Piškorevaca koji brani prošlogodišnji naslov u ovom izboru.

Natjecanje se nastavlja uskoro, bit ćete pravovremeno obaviješteni pa pomozite i dalje u promociji našeg kluba iz malog mjesta koji uspješno prkosi velikim klubovima i velikim gradskim sredinama, a sve što trebate napraviti je ostaviti jedan lajk ili bilo kakvu reakciju ispod fotografije grba HNK Graševina.